ITALIJANSKI MEDIJI: Mihajlović preuzima Lacio?

Loš start Sezone za Lacio doveo do toga da je trener Rimljana na pragu odlaska iz kluba, a na njegovo mesto bi, prema navodima sa Apenina, trebalo da dođe selektor Srbije

  • 7

Izgleda da su Vladimiru Petkoviću dani u Laciju odbrojani! Loše igre na početku sezone, izgubljen Superkup kao i derbi protiv Rome, samo 11 poena iz osam mečeva je ono što se stručnjaku iz BIH stavlja na dušu, a kap koja je prelila čašu je poraz protiv Atalante (2.1) u prethodnom kolu Serije A.

Mediji na Apeninima već su preneli da je Petković spreman da ponudi ostavku što je odmah otvorilo pitanje o njegovom nasledniku, a ime koje najviše kruži jeste ime selektora reprezentacije Srbije Siniše Mihajlovića. Italijanska Gazeta je osvanula sa naslovom ''Ukoliko Petković ode, Mihajlović je spreman'' dok je Viola prenela ''Lacio razmišlja da Petkovića zameni Mihajlovićem''.

Mihajloviću važeći ugovor sa FSS ističe u decembru i svi su izgledi da neće biti produžen. Ukoliko se uzme u obzir da je Miha nosio dres Lacija u prošlosti, kao i da živi u Rimu nije isključeno da bi vrlo brzo mogao da nasledi Petkovića.

Međutim, selektor Srbije nije jedini kandidat da nasledi Petkovića na klupi prošlogodišnjeg osvajača kupa jer se pored njegovog pominje i ime Eduarda Reje, koji je ''lacijale'' vodio od 2010 - 2012. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    21. oktobar 2013 | 08:45

    Samo neka ide , sretan mu put , pa neka tamo podmlađuje i za€ebava ljude.

  • miki

    21. oktobar 2013 | 09:40

    Super vest,imaju da se usrece snjim!

  • Serb-BL

    21. oktobar 2013 | 10:04

    Idi Miha idi dosta si nas zajeba.ao pa nek dodje opet neko kao ti a mi cemo i dalje ziveti u nadi i cekati na dobre rezultate. Sve po starom scenariju koi traje godinama a mi napretka nikako a kadar postoji. Jednostavno mi smo narod koi se nada i zivi od obecanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA