NAJPOZNATIJI SRPSKI SPORTSKI PAROVI: Od Đerisilo i Čavića do Paunića i Ane (FOTO)

Ljubav između Ane Ivanović i Ivana Paunića poslednja je u nizu sportskih ljubavnih priča. Telegraf vam predstavlja deset najpoznatijih srpskih sportskih veza, što bivših, što sadašnjih

  • 2

Srpski sportisti i sportiskinje važe za najlepše u svetu, ne samo pojedinačno, već i kao parovi.

Počev od Ivane Đerisilo i Milorada Čavića, preko Maje Ognejnović i Miloša Teodosića, do onih u vezama najstabilnijih, poput Filipa Filipovića i Sanje Hanušić, koji su u braku, baš kao i Jelena Nikolić i Petar Nenadić.

Telegraf vam ovog puta predstavlja devet najpoznatijih i najzanimljivijih ljubavnih parova u srpskom sportu.

Nažalost, neki od njih su raskinuli višegodišnje veze, ali su uspomene i burni raskidi ostali još živi, dok su neki još uvek zajedno, a oni najsrećniji su svoju ljubav krunisali brakom i potomstvom.

1. ANA IVANOVIĆ I IVAN PAUNIĆ

Novopečeni sportski par, a samim tim i najviše u žiži interesovanja, jesu košarkaš Fuenlabrade Ivan Paunić i teniserka Ana Ivanović, koje je upoznala zajednička prijateljica, plivačica Miroslava Najdanovski. Njih dvoje su u vezi tek nekoliko meseci, ali se za tu ljubav saznalo tek pre nekoliko dana. Za sada su srećni i zadovoljni, a viećemo da li će ta veza da se pretvoriti u  nešto ozbiljnije.

- Mogu da kažem da se Ana i ja volimo i da nam je prelepo - potvrdio je Paunić, posle utakmice na kojoj ga je i Ivanovićeva gledala i na kojoj je postigao pobedonosni koš. Možda baš zbog nje.

2. IVANA ĐERISILO I MILORAD ČAVIĆ

Najveću pažnju izazvala je burna veza između plivača Milorada Čavića i tada tek razvedene Ivane Đerisilo. Upoznali su se i smuvali u Pekingu 2008, a nakon toga zabavljali se dve i po godine, uz mnogo trzavica i spekulacija, od toga da je Ivana trudna do toga da je zatekla u krevetu s drugom. Nakon svega stavili su tačku na tu vezu početkom 2011.

- Seli smo zajedno i sagledali situaciju i priznali da više nije kao pre - objasnio je tada Čavić.

3. MILOŠ TEODOSIĆ I MAJA OGNJENOVIĆ

Simpatična veza na daljinu bila je i ljubav između košarkaša Srbije Miloša Teodosića i odbojkašice Maje Ognjanović. Posle četiri godine zabavljanja shvatili su da profesionalne obaveze mnogo toga odnose i da ljubav ne može da opstane na daljinu, a oboje žele da imaju uspešne karijere.

Njih dvoje su se upoznali i počeli da se zabavljaju u leto 2008. u Kovilovu, gde su se dve reprezentacije spremale za takmičenja - košarkaši za kvalifikacije za EP, a odbojkašice za Olimpijske igre u Pekingu. Jedno vreme su živeli zajedno u Atini dok su oboje igrali za Olimpijakos, ali su krajem 2012. godine rešili da okončaju vezu na daljinu.

 4. JELENA JANKOVIĆ I MLAĐAN JANOVIĆ

Zanimljiva veza bila je i između srpske teniserke Jelene Janković i crnogorskog vaterpoliste Mlađana Janovića. Njihova ljubav počela je, a gde bi drugo nego na sportskom borilištu, tačnije na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. Međutim, ova veza je skrivana od očiju javnosti i nisu je krasili nikavi incidenti ili skandali. Iako se spekulisalo da su raskinuli, nema zvanične potvrde o tome.

KADA LJUBAV PRERASTE U NEŠTO VIŠE

Posle burnih sportski veza vreme je da se upoznamo i sa sportistima koji su svoju vezu krunisali brakom ili potomstvom.

5. FILIP FILIPOVIĆ I SANJA HANUŠIĆ

Najpoznatiji sportski brak je onaj između vaterpoliste Filipa Filipovića i bivše odbojkašice Crvene zvezde i reprezentacije Sanje Hanušić. Njih dvoje su bili u vezi dve godine, venčali su se 2010, a ovog leta su postali i roditelji, dobivši sina Vuka.

6. VANJA GRBIĆ I SARA PEKOVIĆ

Jedan od prvih sportskih brakova bio je onaj između legendarnog odbojkaša Vladimira Vanje Grbića i talentovane karatiskinje Sare Peković. Sara je bila šampionka sveta u borbama, a o Vanji se manje-više sve zna. Oni su već skoro deset godina u skladnom braku i imaju troje dece.

7. DRAGUTIN  I BILJANA TOPIĆ

Sportski brak između legendarnog skakača u vis Dragutina Topića  i troskokašice Biljane Topić jedini je slučaj gde su se spojili sportisti iz iste grane sporta. I to ne bolo kojeg, već "kraljice sportova". Njih dvoje imaju osmogodišnju Angelinu, a nedavno su dobili i drugu ćerku.

8.  JELENA NIKOLIĆ I PETAR NENADIĆ

Još jedna sportska veza koja je prerasla u nešto više je ljubav između kapitena ženske odbojkaške reprezentacije Jelene Nikolić i rukometnog reprezentativca Petra Nenadića. Njih dvoje su početkom 2013. postali roditelji dobivši sina Aleksu.

NOVOPEČENI PAROVI

Za kraj smo ostavili novopečene parove. Doduše, njihove veze nisu još zvanično potvrđene i više se radi o spekulacijama, ali po onoj narodnoj, gde ima dima...

9. DANILO IKODIINOVIĆ I MAJA OGNJENOVIĆ

Prema nezvaničnim, ali dobro obaveštenim izvorim, novi ljubavni par od pre nekoliko meseci su Maja Ognjenović i legendarni bivši vaterpolista Danilo Ikodinović. Njihova ljubav počela je pre nekoliko meseci dok su razmenjivali poruke preko Twitera.

10. IVANA ĐERISILO I OGNJEN KAJGANIĆ

Posle strastvene veze s Miloradom Čavićem, jedna od najepših odbojkašica Srbije i Evrope Ivana Đerisilo vratila se rukometašima. Naime, ona je pre veze s Čavićem bila u braku s rukometašem Borisom Stankovićem, a nedavno je, kako se šuška po čaršiji, opet u vezi s rukometašem, ovog puta Ognjenom Kajganićem, učesnikom rijaliti programa "Survajver".

Redakcija Telegrafa želi sreću svim parovima, a onima koji su još vezi da tu ljubav jednog dana pretvore i u brak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA