Biševac ne putuje na Kipar

Vršilac dužnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić zbog povrede neće moći da računa na defanzivca PSŽ-a

  • 0

Defanzivac Pari Sen Žermena Milan Biševac povredio se na treningu svetaca, zbog čega neće putovati na kiparsku turneju s reprezentacijom Srbije.

Bivši igrač Crvene zvezde, Lansa i Valensijena povredio je zadnju ložu, a tek će detaljniji snimak pokazati koliki je stepen oštećenja.

- Na treningu sam, dok smo istrčavali sprinteve, povredio zadnju ložu. Jako me boli, stavljene su mi obloge. Detaljan snimak će pokazati koliko je teška povreda u pitanju, koliko ću morati da pauziram - rekao je Biševac za sport.

Po svemu sudeći, reprezentativcu orlova sledi pauza od dve nedelje, a povreda ga je stigla baš kad igra u odličnoj formi - proglašen je za najboljeg igrača francuskog Šampionata u januaru, što je nagrada koja retko kada pripada odbrambenom fudbaleru.

- To samo govori o tome koliko sam dobro igrao. Baš sam prezadovoljan formom, postigao sam gol, upisao asistenciju. I onda se povredio - tužno je konstatovao igrač francuskog prvoligaša.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA