Serena Vilijams u penziju ide s 40 godina

- Ako imate šansu da preživite, preživećete. Nisam mislila da ću ikada više igrati. Samo sam želella da preživim. To me je ojačalo i pomoglo da prevaziđem mnoge poteškoće - rekla je prva teniserka sveta

  • 3

Prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams izjavila je uoči starta WTA šampionata u Istanbulu da planira da igra do 40. godine. Američka teniserka koja je u karijeri osvojila 17 gren slem titula, i kojoj nedostaje joj još pet da prestigne Nemicu Štefi Graf, priznala je da pre deset godina ne bi ni pomislila da će biti aktivna i narednih deset.

Vilijams je pre tri, podsetimo, obolela od retkog oblika plućne embolije zbog čega joj je život bio ugrožen i morala je godinu dana da pauzira.

- Ako imate šansu da preživite, preživećete. Nisam mislila da ću ikada više igrati. Samo sam želella da preživim. To me je ojačalo i pomoglo da prevaziđem mnoge poteškoće - rekla je Vilijams dodavši:

- Biće mi teško da ostvarim taj nivo, jer ima toliko mladih i talentovanih koji stižu u talasima. Svi su oni mladi i gladni pobeda, svi žele da budu sledeći broj jedan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA