NINKOVIĆ: Nemamo podršku uprave!

Fudbaler Crvene zvezde uverava da je bez obzira na tešku situaciju ekipa spremna da nastavi svoj pohod na tituli šampiona Srbije

  • 7

Jedan od najvažnijih igrača Crvene zvezde i najveće letošnje pojačanje Miloš Ninković naveo je da će ekipa, iako bez podrške uprave, raditi na tome da osvoji titulu.

Ninković je u razgovoru za "Žurnal" rekao da niko od članova uprave osim sportskog direktora Zorana Stojadinovića nije čestitao igračima na pobedi nad Novim Pazarom 5:1.

- Još se nismo videli. Izuzev sportskog direktora Zorana Stojadinovića koji je tu. Znamo da trenutno nemamo podršku uprave. Bez obzira na to, naš cilj i zadatak je poznat. Učinićemo sve da sami dođemo to cilja i osvojimo titulu.

Na pitanje da uporedi situaciju u Zvezdi i kijevskom Dinamu, jer obe ekipe trenutno ne stoje baš najbolje na tabeli, Ninković je rekao:

- Postoji velika razlika. U Kijevu svakog prvog u mesecu svi dobijaju platu. Postoji šest vrhunskih terena za trening. Onda je potpuno logično da su za loše rezultate jedini krivci igrači i stručni štab.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiko

    22. oktobar 2013 | 03:53

    Decko je na mestu i ima herca sve da kaze, respect, ocerati milijasa i da ninko bude glavni, siguran sam da bi podigao ekipu

  • Aca

    22. oktobar 2013 | 00:57

    Manje pricaj vise igraj!! Na terenu te nema, igras na ime! Bolje se koncentrisi da popravis svoju igru!

  • Rr

    22. oktobar 2013 | 02:36

    Pa kad se ne kupate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA