IBRAKADABRA ŠOU: Ovo može samo Ibrahimović (VIDEO)

Šveđanin se sa četiri gola protiv Anderlehta izjednačio na vrhu liste strelaca Lige šampiona sa Kristijanom Ronaldom i tako postao treći igrač koji je postigao četiri gola na jednom meču

  • 3

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović postigao je četiri gola u ubedljivoj pobedi protiv Anderlehta od 5:0! Šveđanin je na tri meča u Ligi šampiona ove sezone postigao čak šest golova i  nalazi se na listi strelaca odmah iza Kristijana Ronalda!

Efikasnu predstavu Ibrahimović  je najavio rutinskom završnicom akcije Parižana u 14. minutu, a već pet minuta kasnije napravio je pravu majstoriju. Oštar centaršut po zemlji Van Der Vila petom je prosledio u levi ugao golmana Anderlehta.

Navijači domaće ekipe nikako nisu mogli da budu zadovoljni zbog negativnog rezultata svoje ekipe, ali su posle projektila koji je Šveđanin uputio direktno u rašlje alauzom pozdravili fenomenalnog napadača.

Fenomenalni Ibrahimović nije se zadovoljio het-trikom, pa je u drugom delu postigao i četvrti pogodak što je njegov rekord na jednom meču Lige šampiona. Šveđaninu je samo jedan gol nedostajao da dostigne rekord Lionela Mesija, koji je pet golova postigao na meču protiv Bajer Leverkuzena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA