Navijači CSKA odali počast ubijenom Grobaru! (FOTO)

Pristalice moskovskog kluba izbacile parolu na meču sa Mančester sitijem povodom dve godine od tragedije mladog beogradskog navijača

  • 2

Navijača CSKA ne zaboravljaju! Pristalice moskovskog kluba u porazu od Mančester sitija u sredu uveče odali su počast ubijenom navijaču Partizana Ivanu Peroviću, kome je pre nekoliko dana bila dvogodišnjica od pogibije posle sukoba sa suparničkom grupom "grobara".

Ogradu na tribini gde su stacionirane najvatrenije pristalice CSKA krasila je parola "IVAN PEROVIĆ 5.3.1991 - 22.10.2011".

Podsećamo, Ivan Perović je ubijen u sukobu dve navijačke frakcije "grobara" na Novom Beogradu, pred zoru, 22. oktobra 2011. godine, ali do današnjeg dana ubice nisu uhvaćene.

Navijači CSKA i Partizana godinama gaje prijateljske odnose, ovo je još jedna potvrda poštovanja i veze između moskovske i beogradske tribine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    24. oktobar 2013 | 13:59

    PEROVIC IVAN!!!

  • nikola

    24. oktobar 2013 | 15:37

    Kako grobari mogu s nekim da gaje prijateljske odnose kad to ne mogu medjusobno da urade? Ivanu neka je laka crna zemlja..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA