VUJOŠEVIĆ: Očekujem Vučića na proslavi naše titule!

- Imam svoje političke stavove i mišljenje. Znam da je teško voditi ovu državu, u stanju sam da se prepoznam nečiji fanatizam, elementarno poštenje i ljubav prema sportu - kaže trener Partizana

  • 7

Dolazak Duška Vujoševića na petogodišnjicu Srpske napredne stranke izazvao je puno reakcija, a trener Partizana nije izbegao pitanja novinara na tu temu i dan uoči meča s francuskim Nanterom.

- Dobio sam poziv iz kabineta prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da dođem kao gost i ja sam se odazvao. Imam svoje političke stavove i mišljenje, a činjenica je da nisam član nijedne stranke. Znam da je teško voditi ovu državu, u stanju sam da se prepoznam nečiji fanatizam, elementarno poštenje i ljubav prema sportu.

- Neću sada da upoređujem koliko je pomognuto Zvezdi, a koliko Partizanu, dovoljno je to što je Partizan dobio pomoć. Osećao sam obavezu da na neki načim odgovorim - rekao je Vujošević.

Konvencija SNS, povodom pet godina od osnivanja stranke, održana je u ponedeljak, a pored Vujoševića, od uglednih ličnosti iz sportskog života u "Beogradskoj areni" bili su prisutni i predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i predsednik fudbalskog kluba Dragan Džajić.

- Ne zaboravite da je mene svojeveremeno zvao i Rasim Ljajić. To je jedna mala i simpatična stranka, on je čovek koji radi teške poslove, pri tom je druge nacionalnosti, a znamo da je to teško u ovoj zemlji. U svakom slučaju cenim Vučićevu pomoć Partizanu i naši odnosi su obostrano korektni. Takođe, nadam se da će Vučić biti naš gost kada budemo slavili 15. uzastopnu titulu šampiona - rekao je uz osmeh Vujošević.

Trener Partizana je otkrio i da će Davis Bertans u Partizan tek u martu naredne godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    24. oktobar 2013 | 14:30

    Zna se ko je najveca institucija i brend u Srbiji!Ziveo KK Partizan i Dule Vujosevic!

  • Pedja

    24. oktobar 2013 | 15:24

    Ni da je vanzemaljac ne bi mogao bez Zvezde!

  • Srbin

    24. oktobar 2013 | 15:51

    Rasim nije drugačije nacionalnosti, već drugačije vere!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA