RADONJIĆ: Trojkama su nas pobedili

- Fantastično su šutirali za tri poena, imali su čak 54 odsto šuta van linije 6,75. Takođe, treba istaći da su uspeli da naprave veoma dobar balans spoljašnje i unutrašnje igre što je njihov napad činilo još efikasnijim - rekao je trener Zvezde

  • 7

Ubitačnim šutem za tri poena Makabi je naneo drugi poraz Crvenoj zvezdi u Evroligi. Ekipa iz Tel Aviva je u prepunoj "Nokija aren"i iz 28 pokušaja van linije 6,75, čak 15 puta bila precizna i upravo tim oružjem je višestruki šampion Izraela pobedio izabranike Dejana Radonjića.

Makabi je je opravdao ulogu favorita, a strateg crveno-belih posle meča je rekao:

- Čestitam Makabiju na pobedi. Odigrali su izvanredno u fazi napada. Fantastično su šutirali za tri poena, imali su čak 54 odsto šuta van linije 6,75. Takođe, treba istaći da su uspeli da naprave veoma dobar balans spoljašnje i unutrašnje igre što je njihov napad činilo još efikasnijim. Do 18. minuta smo uspevali da to korektno kontrolišemo, ali poslednjih minut i 15 sekundi prvog poluvremena Makabi je uspeo zahvaljujući našim greškama da napravi osetnu razliku i stekne prednost koja nije bila realan pokazatelj snaga na terenu. Međutim, na startu drugog poluvremena Makabi je ponovo odlično služio šut za tri poena. Na taj način su stekli osetniju razliku što im je omogućilo da kontrolišu dešavanja dešavanaja na parketu – rekao je Radonjič.

Iako je Makabi u jednom trenutku imao 26 poena prednosti Radonjićevi izabranici se nisu predali, pokazali su karakter pa su uspeli da značajno ublaže poraz:

- Pokušali smo da uradimo sve da smanjimo razliku. Igrali smo malo agresivnije i to je dalo rezultat. Nismo se predali i to je u svakom slučaju jedna pozitivna stvar koja se može izvući iz ovog poraza – zaključio je Radonjić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Izvor: kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    24. oktobar 2013 | 23:36

    Ma šta kažeš...

  • Pedja

    25. oktobar 2013 | 00:38

    Ne malo agresivnije morate da igrate DOSTA AGRESIVNIJE!

  • Vladica

    25. oktobar 2013 | 05:41

    Ti Radonjicu treba da se gubis pod hitno , ocigledno je ovo za tebe preveliki zalogaj . Dusan Ivkovic , Dusko Ivanovic i Boza Maljkovic su trenutno bez angazmana .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA