SKUPŠTINA CRVENE ZVEZDE: Bez potresa na Marakani?

Na zasedanju u Ljutice Bogdana očekuje se dolazak većine od 150 delegata, kojima će se redom obraćati Stojadinović, Džajić i Čović

  • 0

Bombastično je najavljena sednica Skupštine Crvene zvezde neposredno posle loših rezultata ekipe i nemilih dešavanja na "Marakani", ali po svemu sudeći, zasedanje sa početkom od 17 časova na najvećem srpskom stadionu neće doneti velike promene u dosadašnjem sastavu uprave.

Tu se najpre misli na to da članovi uprave neće odstuputi sa dosadašnjih pozicija, već bi, prema rečima jednog od potpredsednika kluba Ivice Tončeva, trebalo da se očekuju pojačanja.

Pretpostavlja se da će se na "Marakani" pojaviti većina od 150 delegata, kojima će se redom obratiti sportski direktor Zoran Stojadinović, potom predsednik kluba Dragan Džajić i na kraju potpredsednik Nebojša Čović.

Nakon izlaganja, članovi Skupštine će imati priliku da postave brojna pitanja koja muče sve koji vole Crvenu zvezdu. S obzirom da je ova Skupština redovnog karaktera, neće se glasati u o izveštajima koji budu podnosili Stojadinovič, Džajić i Čović, po sledećim tačkama dnevnog reda:

1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice Skupštine

2. Izveštaj sportskog sektora za sezonu 2012/13

3. Izveštaj o radu kluba između dve sednice Skupštine

- Imam u glavi sve što ću da kažem. Neću ništa posebno dužiti. Nartavno da ću da kažem nešto i o tekućoj sezoni. Ne bežim od priče, niti od odogovora na eventualna pitanja članova Skupštine - rekao je "Žurnalu" Zoran Stojadinović.

Na "Marakani" je na snazi blokada računa, pa bi trebalo da se predstave neka rešenja u vidu dovođenja ljudi koji bi mogli da unesu neophodan novac u klub.

POJEDINI TRAŽILI ZATVORENU SEDNICU?

Prema navodima lista "Informer", pojedini članovi uprave tražili su da Skupština bude zatvorena za javnost iz straha da će predstavnci navijača iskoristiti priliku da javno kritikuju uprave. Navodno, Džajić je taj zahtev odbio.

- To je redovna sednica, a delegati će moći da se javljaju za reč i komentarišu. Očekuje, da će se to destit zbog svih proteklih dešavanja koja su potresala klub. Nema razloga da se nešto krije, a ono što spada u domen poslovnih tajni neće biti ni spominjano - rekao je predsednik skupštine kluba Svetozar Mijailović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA