Viljas Boas svedok debakla svog Porta

Česijev trener posetio utakmicu Mančester sitija i portugalskog prvaka

  • 0

Čelsijev trener Portugalac Andre Viljas Boas, koji možda uskoro i ne bude više Čelsijev trener, bio je svedok debakla svog prethodnog kluba Porta protiv Mančester sitija, u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope (4:0). Najmlađeg trenera u nokaut fazi u istoriji Lige šampiona kao da je povukla nostalgija za uspešnim vremenima, pa je posetio utakmicu na stadionu konkurentskog engleskog prvoligaša, dan posle poraza Čelsija protiv Napolija u Napulju sa 3:1 u prvom meču osmine finala.

Ko zna, možda i ne dočeka da sledeći put dođe na "Etihad". Susret s Mančester sitijem u prvenstvu je krajem marta, a Viljas Boas do tada mora da preživi tri kola u Premijer ligi (kod kuće protiv Boltona i Stouka, a u gostima s Vest Bromvič Albionom) i, naravno, revanš s Napolijem kroz dve nedelje.

Portugalski prvak Porto, koji se nadao da će prva pobeda na engleskom tlu (16 utakmica u evrokupovima) da ga odvede dalje, a morao je da pobedi pošto je kod kuće izgubio sa 2:1, doživeo je debakl. Uzgred, Mančester siti je poslednji put postigao četiri gola u evrokupovima još 1983.

(Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA