NIKOLIĆ: Sada bismo istupili iz Evrope!

- To bismo i uradili, ali su katastrofalne kazne, kako sa klub, tako i za Savez. Nemamo para ni za put, a hoćemo da imamo tim u Evropi - rekao je trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca

  • 3

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić još jednom je ukazao na lošu finansijsku situaciju u kojoj se nalazi klub, koji je pobedom nad Bizonsima ostvario prvi trijumf u Evrokupu.

- Mi ne možemo ovo da izdržimo finansijski, budžet bukvalno ne smemo da probijemo ni malo, jer ni on nije obezbeđen. Hteli smo u Evropu, a sada bih najradije da istupimo. To bismo i uradili, ali su katastrofalne kazne, kako za klub, tako i za Savez. Nemamo para ni za put, a hoćemo da imamo tim u Evropi. Dok ne nađemo nekog jakog sponzora, tako će biti - rekao je Nikolić "Žurnalu", i nastavio:

- Pitaju ljudi „što nisi uzeo ovog ili onog“. A ja kaže da nismo pogrešili ništa sa strancima. Treba pronaći i dovesti igrača kao što je Jaru ili što su ranijih sezona bili Li, Sajmon i svi ostali. Ne možemo ni da ih zadržimo, jer dođu ovde da se razigraju, a posle se prodaju za milion evra. Ovde igraju jeftino, da bi sebi obezbedili u budućnosti mnogo veće ugovore. Voleo bih da imam bazu kao drugi, da ne moram da menjam 10 igrača i izmišljam toplu vodu svake godine - zaključio je Miroslav Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    25. oktobar 2013 | 11:28

    Zar je moguće da Dinkićevim Kragujevac nema para,sjenici vaš Dačić što ga je najurili iz vlade.

  • vinci

    25. oktobar 2013 | 18:16

    Ma nema vise sta da se jede, kriza je ogromna, bice sve gore. Kakvi crni sponzori, samo da se pojede nesto.

  • GoranM

    25. oktobar 2013 | 22:19

    Vučić da reaguje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA