Rašović: Nismo tražili da se promeni termin derbija!

Pre teškog kup gostovanja u Nišu i "večitog derbija", "crno-beli" će dočekati Napredak. Trener Partizana smatra da su Kruševljeni najsličniji srpskom šampionu?!

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović ističe da bi pobeda nad kruševačkim Napretkom bila izuzetno važna za njegov tim, jer ga naredne nedelje očekuju dva velika izazova − gostovanje niškom Radničkom u Kupu i Crvenoj zvezdi u "večitom derbiju".

- Napredak je koncepcijski verovatno ekipa najsličnija Partizanu, imaju dosta mladih i talentovanih igrača. Naravno, ton njihovoj igri daje iskusni Mirosavljević, ali i Bojić, Regan i Trujić. Iz sve snage želimo pobedu, jer nas sledeće nedelje čekaju dve veoma teške utakmice - rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je naveo da zbog crvenog kartona u prethodnom kolu protiv Jagodine neće moći da računa na Miloša Ostojića, a neizvestan je i nastup povređenog Andrije Živkovića.

Na pitanje da li će na posetu uticati činjenica da se u isto vreme igra veliki španski derbi između Barselone i Reala, Rašović je rekao:

- Bez obzira na tu utakmicu verujem da će poseta biti dobra, da ćemo imati podršku sa tribina i da će nas publika bodriti do pobede, kao što je to bio slučaj prošle nedelje u Jagodini.

Trener Partizana naglasio je da još uvek ne razmišlja o derbiju sa Zvezdom i demantovao da su "crno-beli" tražili pomeranje utakmice za dan kasnije.

- Mi zaista nismo mnogo razgovarali o tome, nema problema, kad god da se igra derbi, mi jedva čekamo tu utakmicu. Ipak, još ne razmišljamo o tome, jer nam je Napredak sada najvažniji. A kad dođe vreme, biće priče i o večitom rivalu - poručio je Rašović.

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Partizana i Napretka igra se sutra od 17 sati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA