VUJOŠEVIĆ: Hvala igračima na borbi, a navijačima na jedinstvu!

Ne bih voleo da niko po ovom rezultatu potceni Nanter. Imali su šut za pobedu protiv CSKA, oni su prvak Francuske, a Francuska je prvak Evrope, rekao je trenet Partizana

  • 4

Trener košarkaša Partizana, Duško Vujošević, bio je veoma zadovoljan pobedom svog tima nad Nanterom, zalaganjem igrača, ali i jedinstvom navijača na ovom meču.

On je dodao da niko ne sme zbog ovog rezultata da potceni Nanter, koji je šampion Francuske, istakavši da Partizan radi da se srpska košarka vrati na staze uspeha

- Ima dana i rezultata koji ne pokazuju objektivan odnos snaga, ne na terenu, nego kako stoji na papiru. Ne bih voleo da niko po ovom rezultatu potceni Nanter. Imali su šut za pobedu protiv CSKA, oni su prvak Frqancuske a Francuska je prvak Evrope. Voleo bih da se vratimo na staze stare slave.

- Mi radimo u Partizanu na takav način da se vrati vreme uspeha, a to je onda kada se osvajaju medalje - rekao je Vujošević i dodao:

- Zahvalan sam igračima na borbenosti na velikoj želji i dobroj odbranu. Na velikoj radosti posle meča. Zahvalan sam publici koja je jedinstveno navijala. Ja kao Martin Luter "Imam jedan san"

Moj san je da se vrati jedinstvo navijača, bez obzira na sve što se dešavalo i na interesne sfere, da bude kao nekada kada sam ja bio na Jugu a Hajduk vodio 6:1, a ceo Jug pevao.

- Nemamo vremena za radost, u subotu krećemo autobusom za Skoplje ali to je naš život - istakao je Vujošević.

Na pitanje koliko je zadovoljan i da li može bolje trener Partizana je rekao:

- Potpuno sam zadovoljan igrom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA