Delije divljale u Nišu: Letele stolice, navijač napao igrače! (FOTO)

Navijači Zvezde nisu mogli da prihvate novi neuspeh njihovog tima. Bogata foto-galerija sa Čaira

  • 14

Loša atmosfera u Crvenoj zvezdi ne jenjava. Iako je klub imao šansu da 148. Večiti derbi dočeka sa samo dva boda zaostatka za Partizanom, nije je dočekao, jer su crveno-beli odigrali samo 1:1 u Nišu, što je ponovo prilično iznerviralo najvernije pristalice kojih je bilo nekoliko hiljada na renoviranom Čairu.

Osim standardnog pirotehničkog performansa koji više niko ni ne ističe kao neobičnu stvar iako se radi o stotinama upaljenih baklji, mnogo veći problem su incidenti gostujućih navijača sa obezbeđenjem Čaira, ali i napad jednog huligana, koji je posle meča preskočio ogradu želeći da se obračuna sa igračima svog kluba?!

Krenimo redom...

Pošto je Zvezdi poništen gol u drugom poluvremenu kod rezultata 1:1, nezadovoljni navijači sa severne tribine su počeli da lome i bacaju stolice na atletsku stazu stadiona, što je prilično iziritiralo pripadnike obezbeđenja, koji se nisu libili da odlomljenje komade stolica vrate na tribinu.

Nekoliko Delija je preskočilo ogradu i skoro odlučilo da krene na redare, ali su u poslednji čas odlučili da je pametnije ostati među svojima.

Veliki broj polomljenih stolica, ostao je pomalo u senci huligaNa koji je sa istočne tribine preskočio i trkom krenuo ka igračima, očigledno revolitaran novim neuspehom tima Slaviše Stojanovića.

Obezbeđenje ga je ukrotilo, žandarmi primirili ispod Istoka, što se može videti i na ekskluzivnim fotografijama iz Niša.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc kg

    27. oktobar 2013 | 00:18

    Ciganska posla.

  • Draža Mihajlović

    27. oktobar 2013 | 06:30

    Lome stolice , šta su oni ? Nisam imao pojma da se navija za svoj klub lomeći stolice . Tu nekom fali daska u glavi.

  • ToXic

    27. oktobar 2013 | 07:24

    Kakve bre Delije to je obican olos koji se uvukao u redove navijaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA