Splitski Hajduk ne dolazi na Cetinje zbog Vukovara

Razlog neodržavanja predviđene utakmice za 17. decembar povodom stogodišnjice Lovćena jeste obeležavanje pada grada Vukovara

  • 8

Predviđeno gostovanje splitskog Hajduka crnogorskom Lovćenu za 17. novembar, po svoj prilici, biće odloženo, jer se tog dana obeleževa pad Vukovara, javljaju hrvatski mediji.

Tokom reprezentativne pauze, fudbaleri hrvatskog kluba je trebalo da dođu na proslavu 100. rođendana kluba na Cetinju. Dolazak Splićana bio je tajna dok ga nisu objavili crnogorski mediji - gostovanje je već bilo dogovreno kao i avion.

"Međutim, na kraju je Hajduk odložio svoj odlazak, verovatno će se javiti domaćinima i objasniti svoje razloge. A oni leže u datumu odigravanja utakmice, jer 17. novembra u Hrvatskoj se obeležava dan pada Vukovara i u Hajduku su shvatili da, blago rečeno, na taj dan ne bi bilo primereno gostovati u Crnoj Gori," piše "Večernji list", uz zaključak da "ratne rane, bez obzira kako to neko želeo da prikaže, još nisu zaceljene."

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anja

    27. oktobar 2013 | 10:38

    Tako se ponasa narod kome su ruke krvave, ali koji svoju istinu brani vodeci racuna o svakom potezu. Braca Srbi zaboravise sve svoje mrtve, svu jad, patnju i nesrecu, golgotu Srba u Hrvatskoj. Punite braco i dalje arene Merlinu, Zlatanu svim drugima, prodajte nase mrtve za saku dolara!!!!!

  • KolaN

    27. oktobar 2013 | 12:24

    Ovo je sramota sta rade Cetinjani ! Najgore od svega toga je sto u Srbiji misle da su svi Crnogorci takvi ali vjerujte da nisu ima ovde mnogo vise Crnogoraca koji vole Srbe i koji znaju istoriju i znaju da su im Srbi braca i Srbija bratska zemlja,a da ne pricamo o tome kolko ima Srba...Pozdrav iz Njegoseve CRNE GORE !

  • Pedja-PFC

    27. oktobar 2013 | 09:57

    Olosi-braca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA