Ukinuta Zvezdina Sportska komisija, odlučuju Džajić i Stojadinović

Sportski direktor će od sada o svim aktuelnim temama izveštaj podnositi direktno predsedniku kluba

  • 1

Crvena zvezda više nema Sportsku komisiju, koju su sačinjavali Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić i Blažo Raosavljević.

Kako piše "Mozzart Sport", procenjeno je da komisija oformljena proletos nije dala očekivane rezultate u cilju kvalitetno odrađenog prelaznog roka, nakon što su u klubu bili nezadovoljni procenama sportskog direktora Zorana Stojadinovića u zimskom prelaznom roku.

Kako ni letnji nije prošao ništa bolje, Stojadinović će od sada o svim aktuelnim temama izveštaj podnositi direktno predsedniku Draganu Džajiću, koji je nedavno i rekao da sebi najviše zamera baš na tome što se nije dovoljno mešao u transfer politiku kluba.

Angažman Aleksandra Antića na funkciji ministra saobraćaja ionako je okrnjio sastav komisije, a ukidanje se moglo pretpostaviti još pre održane Skupštine prošle nedelje. Pitanja u sportskom sektoru biićeu rukama dvojice ljudi u klubu, koji bi u narednom periodu trebalo da izbegnu pad cena i tužbe nezadovoljnih igrača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    28. oktobar 2013 | 09:52

    Ja ne razumem kakva je to glupost da sportaki direktor a bome i ostala bagra odlucuje o tome ko ce doci u prelaznom roku? Pa valjda je trener taj koji zna koji igrac mu treba i odgovara. I onda neko pljuje Muslina jer je hteo da bude tim menadzer,sto je u stvari sasvim normalno i jedino ispravno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA