Pirs objavio sastav protiv Holandije i poručio: Hoću posao selektora

V.d. selektor Engleske odredio sastav protiv za utakmicu "lala" i izrazio želju da predvodi "Gordi Albion“ na EP-u

  • 0

Stjuart Pirs imenovao je igrače za prijateljsku utakmicu protiv Holandije. Frejzer Kembel i Tom Kleverli imaće priliku da debituju za nacionalni tim, dok su sa spiska izostavljeni Frenk Lampard i Rio Ferdinand. Pirs se odlučio za sledeće igrače:

Golmani: Džo Hart (Mančester Siti), Robert Grin (Vest Hem), Skot Karson (Bursaspor)

Odrana: Geri Kejhil, Ešli Kol (Čelsi), Fil Džons, Kris Smoling (Mančester Junajted), Lejton Bejns (Everton), Mika Ričards (Mančester Siti), Kajl Voker (Totenhem), Glen Džonson (Liverpul)

Sredina terena: Stiven Džerard, Stjuart Dauning (Liverpul), Geret Beri , Adam Džonson, Džejms Milner (Mančester Siti), Tom Kleverli, Ešli Jang (Mančester Junajted), Skot Parker (Totenhem), Teo Volkot (Arsenal)

Napad: Vejn Runi, Deni Velbek (Mančester Junajted), Daren Bent (Aston Vila), Frejzer Kembel (Sanderlend) i Danijel Staridž (Čelsi)

Utakmica je prvobitno trebalo da se odigra u 10. avgusta prošle godine, ali je odložena zbog nereda koje su tada zahvatili Englesku.

Stjuart Pirs, koji je preuzeo brigu o reprezentaciju „Gordog Albiona“ pošto je Fabio Kapelo neočekivano podneo ostavku, spreman je da nastavi sa trenutnim poslom, kako na Evropskom prvenstvu, tako i u budućnosti.

- Ako Fudbalska asocijacija zatraži da vodim reprezentaciju tokom leta a i kasnije, biće mi zadovoljstvo – izjavio je nekadašnji fudbaler Notingem Foresta i Njukasla.

Prvi favorit za selektora Engleske je aktuelni menadžer Totenhema Hari Rednap.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA