Navijači Panatinaikosa ne dolaze u Pionir!

Pristalicama atinskog kluba neće biti dodeljen određen broj karata za utakmicu trećeg kola Evrolige protiv Crvene zvezde

  • 4

Navijači Panatinaikosa neće doći organizovano u Beograd na meč trećeg kola Evrolige između njihovog kluba i Crvene zvezde u petak (20.30 sati).

Kako saznajemo, pristalicama atinskog kluba neće biti omogućeno klasično navijačko gostovanje, već će prema reciprocitetu biti izdvojen tek mali broj karata koji pripada prijateljima kluba.

Panatinaikos ima ogromnu navijačku armiju, a neki deo nje bi i mogao da podržava svoj klub protiv crveno-belih da je utakmica organizovana u "Kombank Areni". Ovako, iz bezbednosnih razloga, šanse praktično i ne postoje da se čuje pesma večitog atinskog rivala Olimpijakosa.

Navijači atinskog kluba bi imali paklenu dobrodošlicu, s obzirom na veliko rivalstvo "delija" sa pirejskim "crveno-belima", grčkim "pobratimom" navijača Crvene zvezde.

ISTORIJA: AEK i PAOK nedavno imali podršku navijača u Pioniru!

Podsećamo, ni u nekoliko duela Partizana i Olimpijakosa ranije u Pioniru (kao i mečevi sa Panatinaikosom) nije bilo gostujućih pristalica u Pioniru, iako su u jednom navratu "grobari" posetili OAKA arenu, gde je njih nekoliko desetina navijalo, ali se i sukobilo sa "zelenima".

Beograd su u poslednjih 10 godina od grčkih ultrasa posećivali navijači AEK-a (sezona 2003/2004. u Evroligi), kao i pristalice PAOK-a, koji su u onom čuvenom susretu protiv Crvene zvezde u ULEB kupu 2006. godine prisustvovali zajedno sa bratskim "grobarima".

Neredi su obeležili taj meč i pobeda solunskih "crno-belih" u naelektrisanoj atmosferi Pionira.

Podsetite se tih detalja...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gogi

    28. oktobar 2013 | 15:18

    ДЕЛИЈЕ СЕВЕР-ГАТЕ 7 ИДЕМО ЗАЈЕДНО!

  • Bobolino

    28. oktobar 2013 | 16:00

    Zecevi bili, zecevi ostali !! Iste boje, jedna vera !! Jedino pravo bratstvo na tribini !! Delije& Gate 7 - brother forever !

  • Noya PxFxCx ZA

    28. oktobar 2013 | 17:18

    Kakva senzacionalna vest! Ispade kao da se plaše da dođu. Pa njih nije bilo nijednom ni protiv Partizana, pa sad kao treba da kažem da nisu smeli da dođu? Jednostavno, gostujući navijači su retki u Evroligi, a u Srbiji ih tek niko ni ne očekuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA