Tatjana Jelača se sprema za novi rekord!

"Posle Moskve imam još veću motivaciju i želju da bacim novi rekord u Cirihu", rekla je srpska bacačica koplja

  • 0

Srpska atletičarka i rekorderka u bacanju koplja Tatjana Jelača oporavlja se od povrede i planira pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Cirihu naredne godine.

Posle Svetskog prvenstva u Moskvi i nacionalnog rekorda od 62,68 metara, usledio je zasluženi odmor i oporavak od povrede, a u budućnosti Jelača najavljuje nove rekorde i dobru formu.

- Imala sam odmor posle svetskog prvenstva do sredine oktobra, ali nažalost, zbog povrede ramena, morala sam da ostanem u Beogradu na lečenju.

- Još ne znam tačno plan priprema, ali pretpostavljam da ćemo ići u Afriku ili na Tenerife, sve zavisi od dogovora sa selektorom - kaže Jelača.

Pred Tatjanom su izazovi na Evropskom prvenstvu u Cirihu, koji je na programu od 12. do 17. avgusta 2014. godine, a na pitanje o planovima i motivaciji za dalje imala je spreman odgovor.

- Posle Moskve imam još veću motivaciju i želju da bacim novi rekord u Cirihu. Još uvek lečim rame i imam bolove, ali se nadam da ćemo uskoro završiti terapije i da ću moći normalno da treniram. Sada smo ograničeni treningom zbog povrede.

Jelača je osvojila bronzu na Svetskom juniorskom prvenstvu 2008. godine u Poljskoj, vlasnik je zlata na Evropskom juniorskom prvenstvu 2009. godine u Novom Sadu, a učestvovala je i na poslednjim dvema olimpijskim igrama.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA