DA LI PRETERUJE? Ronaldo isprozivao Blatera! (VIDEO)

- Želim gospodinu Blateru dug život i dobro zdravlje i da sa sigurnošću nastavi da bude svedok, kao što i zaslužuje, uspeha njegovih omiljenih klubova i igrača - napisao je Portugalac na svojoj fan stranici

  • 7

Mnogo se prašine podiglo zbog izjave Sepa Blatera, prvog čoveka FIFA, kada su ga pitali da li je po njegovom mišljenju bolji Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo. Najpre je Real Madrid tražio izvinjenje od predsednika Međunarodne fudbalske federacije zbog uvredljivog tona, koji je upotrebio govoreći o Ronaldu.

- Ronaldo izgleda kao komandant na terenu - rekao je Blater uz gestikulaciju i dodao da mu se više sviđa kako igra Mesi.

- Mesi je dobar momak, kojeg bi svaki otac i majka poželeli da imaju. Veoma je brz, igra kao da pleše, a pri tom je divan čovek, zato je popularan i svi glasaju za njega. Ništa kod njega nije preterano. Ovaj drugi je drugačiji, on je kao komandant na terenu - rekao je Blater gestikulacijom imitirajući "vojni stil " Ronalda, što su čelnici Reala protumačili kao očigledan pokušaj da se ismeje slavni igrač.

Malo kasnije se i sam Ronaldo obratio na Fejsbuku povodom ovoga.

- Ovaj snimak očigledno pokazuje koliko poštovanja i obzira FIFA ima prema meni, mom klubu i mojoj zemlji. Mnogo toga je sad jasno. Želim gospodinu Blateru dug život i dobro zdravlje, i da sa sigurnošću nastavi da bude svedok, kao što i zaslužuje, uspeha njegovih omiljenih klubova i igrača - napisao je Ronaldo na svojoj fan stranici.

Da li mislite da je Ronaldo preterao? Ili mu je samo dosta situacije "ili Mesi ili ja"?  Njih dvojica su kandidati za osvajanje Zlatne lopte koju FIFA dodeljuje najboljem igraču sveta - Argentinac u svom posedu ima već četiri, a Portugalac jednu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. oktobar 2013 | 22:31

    Potpuno je u pravu Ronaldo, ne preteruje uopste. Nije bitno ko je bolji Blater sa funkcije koju obavlja to nije smeo da kaze. Pogledajte snimak, cak mu je namera bila I da uvredi Ronalda.

  • kosovac1

    29. oktobar 2013 | 20:27

    Ronaldo ima 1 zlatnu loptu ;)

  • El maestro

    29. oktobar 2013 | 20:40

    Ima i Ronaldo jednu Zlatnu loptu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA