LIGA KUP: Čelsi lako protiv Arsenala, Junajted četvorkom častio Norič (VIDEO)

U londonskom derbiju u osmini finala Liga kupa, ekipa Žozea Murinja slavila rezultatom 2:0, a među osam najboljih ekipa su se plasirali Mančester junajted, Lester i Vest Hem

  • 2

Čelsi je zabeležio sedmi uzastopni trijumf u svim takmičenjima, a u osmini finala Liga kupa pao je gradski rival Arsenal. U okršaju ekipa Žozea Murinja i Arsena Vengera, uspešnija je bila Portugalčeva, koja je zasluženo slavila sa 2:0.

Ovo je umnogome bio okršaj rezervista, s obzirom na to da je Venger na klupi ostavio Sanju, Žirua i Ozila, Gibsa i Šćešnija, a Murinjo nije uvodio Ivanovića, Toresa, Ramireša, Kola i Azara.

"Plavci" su od početka bili konkretniji na terenu, i već su u 26. minutu poveli golom Aspikulete, nakon velike greške Karla Dženiksona, koji je želeo da vrati loptu Lukasu Fabijansu.

U nastavku ni ulasci Mesuta Ozila i Olivijea Žirua nisu promenili Arsenalovu igru, tako da je u 66. minutu Mata bombom mogao da reši pitanje pobednika.

Mančester junajted je vrlo ubedljivo slavio nad Noričom sa 4:0.

Prva dva gola delo su Čičarita Ernandetza, a prvi je u mreži završio sa bele tačke. Sve do završnice meča je bilo mirno, dok Džons u 87. i Rafael u nadoknadi nisu postavili konačan rezultat.

Rezultati:

Arsenal - Čelsi 0:2

Birmingem - Stouk 4:4 posle produžetaka

Barnli  - Vest Hem 0:2

Lester - Fulam 4:3

Mančester junajted - Norič 4:0

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA