Trener Budivelnika: Kažu Partizan mlad? To je sr..e!

To je klub koji celog života igra najjače takmičenje, njegovi igrači moraju da znaju kako da se nose sa pritiskom, rekao je Aigars Bagackis

  • 3

Ukrajinski tim Budivelnik stigao je do istorijske pobede u Evroligi, pobedivši Partizan sa 74:69, nakon neizvesnog i izjednačenog meča u Kijevu. Njihov trener Aigars Bagackis smatra da je srpski tim bio favorit u ovom meču i da priče o tome da su oni mlad i neiskusan tim, obično sranje!

Video sam da neki novinari računaju kako je Partizan izuzetno mlad. To je sr..e.

- To je klub koji celog života igra najjače takmičenje, njegovi igrači moraju da znaju kako da se nose sa pritiskom, pred mnogo navijača.

Nisam računao da smo favoriti u ovom meču, posebno jer nismo igrali baš dobro u prethodnim utakmicama, a Partizan je došao sa dve velike pobede. To je za nas bio veliki pritisak - istakao je trener Budiveljnika, i dodao:

- Znali smo ko su najbolji strelci, čak i u trenucima kada su Milosavljevići Bogdanović pogađali lude šuteve, ostali smo mirni. Čekali smo naše momente, jer utakmica uvek ponudi šansu. Važno je da znaš da je iskoristiš. Pobedio je tim koji je trebalo da dobije - rekao je Bagackis.

Ukrajinski šampion posle tri kola ima pobedu i dva poraza u Grupi A, a u narednom kolu gostuje Nanteru u Francuskoj 8. novembra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UZMI DULE EVRO TITULU

    31. oktobar 2013 | 23:41

    Videcemo da li ce vam na revansu utakmica ponuditi sansu ! I Barselona je izgubila kod kuce od Nant-a, pa opet necemo cuti ovakve izjave od trenera! Jedno je sigurno, PIONIR CE VAS PROGUTATI ! ! !

  • MaU.

    1. novembar 2013 | 10:41

    U pravu je covek, svaka mu je na mestu...

  • milos

    1. novembar 2013 | 10:34

    Strašno,ovi su ubedljivo najlošija ekipa u našoj grupi i što reče komentator sinoć celu utakmicu su se nudili ali Partizan nije znao da iskoristi na kraju!Ono što je najgore oni su glavni kandidati za A licencu sledeće godine a niti su neki tim niti imaju publiku !A zbog izjave njihovog trenera će proći u Pioniru kao i Nanter u to sam siguran!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA