Ninković ima ludu glavu!

Miloš Ninković nije poslušao savet lekara, u odsudnom trenutku odlučio je da odigra glavom i asistirao je Obradoviću kod autogola

  • 2

Svi u Crvenoj zvezdi ozareni su posle velike pobede u 145. "večitom derbiju" a najveći junaci, apostrofirani i od članova uprave, su definitivno fudbaleri.

Miloš Ninković je održao obećanje, na svoju odgovornost je odigrao utakmicu i kumovao je velikoj pobedi.

- Ovo mi je prvi derbi i bio je lep za oko. Pobedu smo više želeli od Partizana i ona nam mnogo znači, jer smo konačno uspeli da se približimo a do sada smo imali toliko prilika.

Logično je da su svi želeli da znaju kako mu je glava, jer je golu prethodila dobra odluka Ninkovića da zanemari savete lekara.

- Doktori su mi rekli da izbegavam igru glavom, ali u tom trenutku želja je bila jača i nisam razmišljao. Važno mi je bilo da postignemo gol - rekao je junak Ninković.

Kapiten "crveno-belih" Milijaš je rekao da je emotivno vrlo zadovoljan, ali i da je pobeda zasluženo pripala njegovoj ekipi.

- Pobeda nam mnogo znači na psihološkom planu. Emotivno sam potpuno ispunjen zbog svih navijača koje smo uspeli da obradujemo. Derbi nije bio lep za oko, iskoristili smo priliku koja nam se ukazala, sve njihove napade smo uspešno zaustavili, a čak smo imali priliku za još jedan gol.

Kapiten je posle prokomentarisao raniji izlazak sa terena i rekao da je razlog lakša povreda uz konstataciju da igra mora da se poboljša.

- Moramo da igramo u kontinuitetu a ne promenjljivo kao do sada. Jako me boli primicač pa sam morao da izađem pred kraj, koliko je povereda ozbiljna znaću sutra posle pregleda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.M./F.H.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    3. novembar 2013 | 12:20

    Miloš Ninković je najbolji fudbaler u Srbiji a nema mesta u reprezentaciji?! Miloše, svaka čast!

  • Genije

    3. novembar 2013 | 13:49

    Prvi put od kada je Milijas u Zvezdi, da sam video ovoliko uklizavanja i borbenosti sa njegove strane na nekoj utakmici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA