Švedska voditeljka: Seks s Eriksonom je uzbudljiv kao sklapanje nameštaja!

Poznato TV lice Ulrika Jonson otkrila je sočne detalje svoje veze sa bivšim selektorom fudbalske reprezentacije Engleske

  • 0

Poznata švedska TV voditeljka Ulrika Jonson otkrila je detalje svoje ljubavne veze sa Svenom Goranom Eriksonom, bivšim selektorom engleske fudbalske selekcije, istakavši da u krevetu voli prljave reči na lošem engleskom.

Veza Eriksona i Ulrike trajala je četiri meseca, još dok je on bio u vezi sa tadašnjom devojkom Nensi del Olio, a voditeljka je otkrila da je seks sa švedskim trenerom bio poput čitanja uputstva za pravljenje nameštaja.

- Seks sa Svenom je bio uredan i funkcionalan poput Ikeinih uputstava za sklapanje nameštaja. Slaganje police za knjigu verovatno bi me više zadovoljilo - otkrila je Ulrika.

Ona je dodala kako je Erikson bio u stalnom strahu od svoje vrlo temperamentne devojke Nensi, koja ga je istukla kada je otkrivena njegova tajna veza s Ulrikom, koja je započela 2002. godine kada su se upoznali na jednoj zabavi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA