Delije osnovale fondaciju za pomoć srpskom narodu!

Važno je da svako od nas prepozna potrebu da, kao i do sada, uzme učešća u svakoj od akcija koje budu pokrenute - stoji u pozivu na humanost navijača tima sa "Marakane"

  • 8

Navijači Crvene zvezde, popularne "delije", osnovali su fondaciju za pomoć srpskom narodu i svetinjama.

Na poslednjem večitom derbiju na najvatrenijoj tribini našeg najvećeg stadiona deljeni su leci s obaveštenjem o osnivanju fondacije "Delija".

Na letku organizatori se obraćaju svim navijačima Zvezde i apeluju na njih da, kao i do sada, prepoznaju ozbiljnost situacije i pomognu našem narodu i svetinjama, posebno na Kosovu i Metohiji.

"'Delije' osnivaju fondaciju, uz koju će pomoć našem narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji (i drugde) biti aktivnija i veća. Važno je da svako od nas prepozna potrebu da, kao i do sada, uzme učešća u svakoj od akcija koje budu pokrenute" - između ostalog, pisalo je na letku.

Ovo je svakako vrlo koristan i kvalitetan potez najbrojnije navijačke grupe na ovim prostorima i još jedan primer kako se brojnost pripadnika i njihova neiscrpna energija u ovakvoj organizaciji može usmeriti na pozitivne stvari a ne nasilje i huliganizam.

Više o samoj organizaciji možete saznati na njihovoj zvaničnoj stranici, gde se već nalazi plan za realizaciju prve aktivnosti koja se tiče izgradnje manastira Devine vode koji se nalazi upravo na Kosmetu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heisenberg

    4. novembar 2013 | 17:45

    ajde grobari paljba odavde, idite palite se

  • mujo

    4. novembar 2013 | 19:50

    Сада ће "прави хуманитарци" који деле шаком и капом да нам објасне како је навијачка фондација спрдња. Упркос свим њиховим манама, да је свака НВО у овој држави скупила 1/10 новца који су скупиле Делије за разне хуманитарне акције, од медицинских, до новца за народне кухиње, у држави би било знатно више ситих...

  • simpatizer

    4. novembar 2013 | 19:38

    Mislim da je došlo vreme da Delije javno iznesu, kome su sve pomogli i koliko su humanitarnih akcija ispratili. Samo napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA