Tajger Vuds golfom spaja kontinente! (FOTO)

Najpoznatiji svetski golfer, u okviru promocije novog turnira u Turskoj, na čuvenom Mostu na Bosforu udarao lopticu sa azijske ne evropsku stranu

  • 1

Najpoznatiji igrač golfa na svetu, Tajger Vuds ispalio je najduži hitac karijere, ni manje ni više nego s kontinenta na kontinent.

U okvoru promocije turnira koji će prvi put biti održan ove godine, Vuds je na čuvenom Mostu na Bosforu u Istanbulu udarao lopticu sa azijske strane ka evropskoj.

U Beleku u Antaliji na nedavno ustanovljenom Turkish Airlines Openu naći će se osam igrača, pored Vudsa učestvovaće i Rori Mekliroj, Džastin Rouz i Li Vestvud.

Fond nagrada je impresivan, sedam miliona dolara, pa ne čudi ekstravagantna promocija na koju su se organizatori odlučili. Istini za volju, nisu svi time bili oduševljeni, ionako velika saobraćajna gužva u glavnom gradu Turske postale je još gora zbog blokade jednog pravca na mostu, gde je Vuds udarao lopticu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monarh

    5. novembar 2013 | 20:22

    Prosle godine je u poslednjem izdanju Serbia Open-a, organizovano igranje tenisa na mostu preko ade. Turnir je posle toga ugasen....Mislite o tome:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA