Đoković: Neverovatno je da sam opet pobedio Federera

- Uživaću u pobedi, dobro je što imam dan pauze. Pokušaću da napunim baterije mentalno i fizički i spreman dočekam duel protiv Huana Martina del Potra - rekao je srpski teniser

  • 1

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković rekao je posle pobede nad Švajcarcem Rodžerom Federerom u prvom kolu Mastersa u Londonu, da je ovaj duel za njega bio veliki fizički izazov.

Ðoković je posle velike, skoro dvoipočasovne borbe, savladao Federera sa 6:4, 6:7 (2:7), 6:2, u prvom kolu B grupe Masters kupa u Londonu, tri dana nakon što je istog rivala pobedio u polufinalu pariskog mastersa.

- Ovo je za mene bio veliki fizički izazov. Pre samo 48 sati igrao sam finale u Parizu protiv Davida Ferera, tako da je neverovatno da sam ponovo pobedio Rodžera.

- Uživaću u pobedi, dobro je što imam dan pauze. Pokušaću da napunim baterije mentalno i fizički i spreman dočekam duel protiv Huana Martina del Potra - izjavio je Ðoković posle startnog meča u Londonu, gde brani titulu.

U drugom kolu B grupe Ðoković i Del Potro sastaju se u četvrtak, a biće to njihov 14. međusobni okršaj u kojima je srpski teniser uspešniji i vodi sa 10:3.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA