TURCI POLUDELI ZA ŽELJKOM: Obradovića za predsednika!

Navijači Fenerbahčea totalno zaluđeni srpskim trenerom, koji ne zna za poraz od početka sezone, pa su na društvenim prežama ostavljali razne poruke * Obradović ne juri uspeh, uspeh juri Obradovića. Obradović nikad ne pogreši broj telefona, momak koji se javio ima pogrešan broj.

  • 6

Srpski košarkaški trener, Željko Obradović, izazvao je pravi delirijum u Turskoj među navijačima najpopularnijeg kluba Fenerbahčea!

Obradović je sa ekipom Fenera počeo odlično sezonu u kojoj ne zna za poraz ni u domaćem takmičenju ni u Evroligi.

Zato su i ne čudi što su navijači Fenerbahčea prosto "poludeli" za srpskim trenerom i počeli da ostavljaju prave hvalospeve po društvenim mrežema o njemu i negovom radu.

Na društvenoj mreži navijači su napravili nalog "Adaymiz Obradovic" što u slobodnom prevodu znači Obradovića za predsednika, a na tom nalogu fanovi Fenera ostavljaju razne citate, koji su u srpskom narodu uvek vezivani za Čaka Norisa. Evo nekoliko najzanimljivijih:

-Mnogi ljudi nose odelo Supermena da bi se osećali snažno. Supermen još uvek nosi odelo Obradovića- jedan je od citata na ovom nalogu.

-Obradović ne juri uspeh. Uspeh juri Obradovića. On nikad ne pogreši broj telefona, momak kooji se javio ima pogrešan telefon.

- Jednom je džinovska kobra ujela Obradovića, posle tri dana patnje kobra je uginula - jedan je od najzanimljivijih citata na Twitru.

- Na njegovom kompijuteru ne postoji dugme "obrisati" jer on nikada ne greši....

Slično poređenje imali su i navijači Partizana koji su svojevremeno, kada su se crno- beli plasirali na fajnal-for, slične citate  pisali o Dušku Vujoševiću.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA