''Fijat'' vozi KK Radnički u nove pobede!

Čelnici Kragujevčana produžili ugovor o sponzorstvu sa Italijanima, ali su istakli da time nisu svi njihovi problemi rešeni

  • 0

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca i kompanija "Fijat automobili Srbija" (FAS) produžili ugovor o generalnom sponzorstvu do kraja sezone 2013/2014. Ugovor o nastavku saradnje, započete pre godinu dana, potpisali su direktor kompanije Antonio Ćezare Ferara i sportski direktor kragujevačkih košarkaša Aleksandar Mitrović.

- Košarkaši Radničkog postali su pravi brend Kragujevca. Naše partnerstvo je unapređeno prošle godine, a njihovo zalaganje, borbenost i želja na terenu za pobedom bili su dovoljni da kompanija nastavi da ih podržava i time još jednom istakne značaj ulaganja u sport u lokalnoj zajednici - rekao je Ferara i podsetio da je košarkaški klub prvi sa kojim je FAS potpisao ugovor o saradnji.

Sportski direktor Mitrović rekao je da je veoma srećan što je nastavljena saradnja između kompanije i košarkaškog kluba.

- Potpisivanje ugovora za nas znači mnogo, kako u finansijkom smislu, tako u jednoj većoj odgovornosti svih u klubu da to poverenje opravdamo na najbolji mogući način - istakao je Mitrović.

Menadžer kluba Ivan Grujin naglasio je da je taj klub, potpisanim ugovorom, dobio ogromno poverenje, ali i obavezu da se odgovori svim zahtevima i ciljevima.

- Činjenica je da su Radnički i FAS sinonim za Kragujevac, Šumadiju, ali i Srbiju. Ovim ugovorom se ne rešavaju svi problemi kluba, već se obezbeđuja osnovna egzistencija kako ne bismo prestali da radimo - poručio je Grujin.

Košarkaši Radničkoj u regionalnoj Jadranskoj ligi posle šest odigranih kola imaju skor 3-3, a sledeći meč igraju narednog vikenda protiv Budućnosti iz Podgorice na domaćem terenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA