IVANIŠEVIĆ UZ VIKTORA I NOVAKA: ITF brine samo za novac, iživljavaju se nad teniserima!

Nekadašnji hrvatski teniser istakao da je krajnje vreme da igrači osnuju sopstveni sindikat

  • 0

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević nije mogao, a da ne prokomentariše trenutnu situaciju sa u kojoj se našao Viktor Troicki zbog suspenzije i, takođe, je istakao da se u potpunosti slaže sa izjavama i mišljenjem Novaka Đokovića vezano za to da više ne veruje Svetskoj antidoping agenciji.

- Podržavam Đokovića s kojim sam u Parizu dugo razgovarao. U ITF-u najmlađi član ima 90 godina. Ponašaju se kao sekta i brinu samo za novac i funkcije. Žao mi je Troickog jer to nema veze sa pameću. Ko zna da li će se i vratiti tenisu - rekao je Ivanišević, a prenosi Jutarnji list.

Teniser koji je pred kraj svoje karijere osvojio Vimbldon dodao je i to da je teniserima potreban sindikad s obzirom na to kakvu torturu doživljavaju od ITF-a.

- Najviše sam nezadovoljan ATP-om. Igračima neće biti bolje dok ne osnuju sindikat i ne budu spremni štrajkovati. Videli bi kako bi se ponašao ATP kada jedan dan ili nedelju ne bi bilo mečeva - rekao je Ivanišević, i dodao:

- O sindikatu se pričalo još dok sam ja igrao, ali još se ništa nije dogodilo. Uvek ću biti protiv onih koji se dopinguju kako bi prevarili druge, ali današnja kontrola je teror. Upadaju ti u stan kad požele, od straha ne možeš naručiti kafu jer ne znaš šta je sve u njoj. Teniserima danas trebaju degustatori hrane kakve su nekada imali kraljevi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs /Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA