SIMONOVIĆ: Sjajni Nelson! Stvarno verujem u ovaj tim!

Kapiten tima sa Malog Kalemegdana istakao da su ''crveno-beli'' pobedom u Vitoriji pokazali pravo lice i karakter

  • 1

Crvena zvezda je opet u igri! Posle dva nesrećna poraza protiv Lokomotive Kubanj i Panatinaikosa, kao i loše partije protiv Makabija u Tel Avivu, "crveno-beli" su trijumfovali u napetom meču u španskoj Vitoriji i osvojili prve bodove u Evroligi. U izuzetno uzbudljivom duelu, Zvezda je srušila Laboral Kuću (73:63) i ostala u trci za plasman u Top 16 Evrolige.

Kapiten trofejnog kluba sa Malog Kalemegdana Marko Simonović bio je presrećan posle prve pobede "crveno-belih", u Evroligi od sezone 1999-2000.

- Pokazali smo karakter, kao i da smo ozbiljan tim sa velikom perspektivom. U Vitoriji smo odigrali tešku utakmicu, ali smo uspeli da nametnemo ritam i, u odnosu na duele sa ekipama Panatinaikosa i Budućnosti, sve vreme kontrolišemo utakmicu. Demarkus Nelson je odigrao sjajan meč i to je još jedna od stvari koja je presudila, jer on mnogo znači ovoj ekipi – istakao je Simonović, i dodao:

- Stvarno verujem u ovaj tim! Iskreno, ne razmišljamo sada o Top 16, već samo o nedeljnoj utakmici sa Cedevitom u Jadranskoj ligi, koju moramo da dobijemo pred našim navijačima u "Pioniru". Biće to teška utakmica, protiv vrlo iskusne ekipe.

- Želimo pobedu i hoću da pozovem navijače da dođu u beogradski hram košarke u što većem broju i pomognu nam da dođemo do novog trijumfa u regionalnom takmičenju – završava kapiten košarkaša Crvene zvezde Marko Simonović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. novembar 2013 | 10:04

    Odlična partija i zaslužena pobeda. A u nedelju svi u Pionir,da podržimo Zvezdu protiv jednog od glavnih konkurenata,Cedevite. Jer bez ABA lige,nema ni EL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA