ŠOU MIŠE TUMBASA: Dule se malo ugojio i prolazi kroz crveno na semaforu (VIDEO)

Najpoznatiji navijač Partizana posetio trening košarkaša pred meč sa Fenerbahčeom i pritom dao zanimljiv ''intervju'' SOS kanalu

  • 7

Pred košarkašima Partizana je veliki ispit u Evroligi pošto im u goste dolazi ekipa Fenerbahčea predvođena Željkom Obradovićem, koja do sada u sezoni nije osetila gorčinu poraza, a kao po navici uz pulene Duška Vujoševića će biti i ''prijatelj kluba'' Miša Tumbas.

Popularni Tumbas, koji ne propušta treninge i utakmice Partizana, posetio je svoje miljenike i pred meč sa Fenerom, gde je iskoristio ''veze'' kako bi dao ''intervju'' za SOS kanal.

- Željko Obradović je moj drug i daće mi pare. Rekao mi je da će doći avionom - počeo je Tumbas svoje izlaganje, i dodao da će bez obzira na to navijati za svoj voljeni klub kojem neće biti lako.

- Pozivam sve navijače da dođu i bodre Partizan.

Najpoznatiji navijač Partizana ovom prilikom je čestitao Feneru nedavno osvojeni Superkup, a na opasku sa strane da želi Dušku Vujoševiću da ide u zatvor, burno je reagovao.

- Dule je žurio na trening i zato je prošao na crveno. Ja volim Duleta, on je moj drug i kupio mi je patike. Uvek ga slušam, ali malo se ugojio  - rekao je Tumbas.

Podsetimo, najpoznatiji navijač Partizana je pre godinu dana u emisiji ''Eksploziv'' ispričao svoju životnu priču.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA