STOJANOVIĆ: Moramo stati na kraj gubljenju bodova od davljenika!

Trener Crvene zvezde pred gostovanje na Vračaru neće moći da računa na Lazića, Pečnika i verovatno Kasalicu

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović istakao je da utakmica 12. kola Superlige Srbije protiv Rada može da bude ključna kada je u pitanju učinak crveno-belih u jesenjem delu prvenstva.

- Jasno nam je da pobeda protiv Partizana dobija na značaju tek ako dobijemo Rad. Moramo da budemo disciplinovani, jer znamo da utakmice posle derbija znaju da budu nezgodne. Previše smo izgubili bodova od ekipa sa dna tabele, ako želimo titulu ne smemo da gubimo takve utakmice i zato mislim da je meč protiv Rada ključan za jesenji deo prvenstva - rekao je Stojanović koji je potom dodao:

- Gostujemo ekipi koja igra bolji fudbal nego što to njihova pozicija na tabeli pokazuje. Očekujem da će šansu tražiti iz kontranapada preko Ðurđevića, koji je brz i tehnički dobar fudbaler, ali nije jedini u ekipi. Posebnu paznju moramo da obratimo na prekide, pogotovo na kapitena Vitasa.

Stojanović se osvrnuo i na rekovalescente Darka Lazovića i Ðorđa Rakića, koji su počeli da treniraju sa ekipom.

- Rakić je počeo da trči i radi vežbe, dok je Lazović u ekipi, ali radi po posebnom programu, bez fizičkog kontakta sa saigračima - objasnio je Stojanović koji je dodao da u meču sa Radom neće moći da računa na Lazića, Pečnika i verovatno Kasalicu.

Utakmica između Rada i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 13 sati na stadionu Obilića na Vračaru gde će se posle dužeg vremena naći i ''junajted forsi''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA