Bajković i Vešović u Zvezdinom klubu 100! (FOTO)

Golman i vezista Crvene zvezde dobili su dresove sa brojem 100 koji simbolično predstavlja broj njihovih nastupa u crveno-belom dresu

  • 2

Boban Bajković i Marko Vešović postali su jedni od retkih aktuelnih igrača koji su zabeležili trocifren broj nastupa za Crvenu zvezdu. Na skromnoj proslavi koja je održana u Medija centru "Marakane", kapiten "crveno-belih" Nenad Milijaš uručio je dvojici saigrača dres sa simboličnim brojem 100.

Vešović je svoj stoti nastup zabeležio još na utakmici protiv Radničkog u Kragujevcu 31. avgusta, dok je popularni Bajko jubilej proslavio u derbiju protiv Partizana, pa je tako imao povod za dvostruko slavlje.

Zvezdin golman je ujedno proglašen za najboljeg igrača septembra od strane navijača, a kao nagradu dobio je vaučer u vrednosti od 20.000 dinara.

Sledeći od aktuelnih igrača Crvene zvezde koji bi mogao da upiše trocifren broj nastupa za tim iz Ljutice Bogdana je Darko Lazović, koji trenutno ima na svom kontu 98 utakmica, ali će na to morati da sačeka prolećni deo prvenstva, pošto je i dalje u fazi oporavka od teške povrede.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partybreaker

    8. novembar 2013 | 16:57

    Sve moj do mojega....a nekada smo bili veliki klub...

  • Heisenberg

    8. novembar 2013 | 18:09

    ovaj vesovic nak je najgori igrac u istoriji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA