Vujošević: Španski sudija je lopov, sramno suđenje delilaca nepravde!

Onaj koji delegira ove sudije je još gori od njih. Ovo nema veze sa košarkom, jer kriterijum je bio totalno drugačiji za obe ekipe - kaže trener Partizana

  • 19

Trener Partizana Duško Vujošević žestoko je kritikovao suđenje na meču sa Fenerbahčeom,istakavši da su arbitri, pogotovo Migel Perez iz Španije, kriminalno sudili.

- Čestitke Fenerbahčeu na pobedu. Odigrali su jako dobro drugo poluvreme, otvorili su šutere i pogodili sve spolja. Kao što sam rekao i pre meča, kvalitetna ekipa, zadovoljan sam igrom mog tima u prvom poluvremenu.

- Fenerbahče je veliki protivnik i nije mi jasno da im treba organizovana pomoć od delilaca nepravde - rekao je Vujošević, i u dahu nastavio:

- Ovaj Migel Perez iz Španije je lopov! Onaj koji delegira ove sudije je još gori od njih. Ova dvojica su ispratila. Ovo nema veze sa košarkom jer je kriterijum bio različit za obe ekipe.

- Pritom sudije traže strahopoštovanje, ne sme da se priča loše. Ovo je sramota i to nije slučajno i to ide od onog ko ih delegira. Ko vodi Evroligu treba da se zapita u kom pravcu ide liga. Nemamo kapacitet da igramo i protiv sudija - rekao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    8. novembar 2013 | 23:24

    A do kada cete ti i Todoric glumiti i praviti od sebe budale ? Ti se ko biva zaleces a on ti ne da da zgromiš sudiju , smesni ste vise sa tim seljackim fazonima ...

  • Milan

    8. novembar 2013 | 23:30

    I ovog gospodina u zatvor za ponašanje. Pali navijače i negatino utiče na navijače na terenu. To što on radi je agresivno ponašanje. Dobro je plaćen za svoj posao, akter meča a svadja se, psuje. Pa alo postoje organi u celom sistemu za ocenjivanje sudija. Žali se njima, a ne kao životinja da se raspravljaš tamo.

  • Bogoje

    8. novembar 2013 | 23:40

    Steta da ovako dobar trener bude ovako los covek i tom ljudskom osobinom unisti i svoj fantasticni rad i rad ove dece....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA