Murinjo ljut na Kaku

Portugalski stručnjak nezadovoljan zalaganjem brazilskog plejmejkera na meču sa CSKA

  • 0

Žoze Murinjo zamerio je Rikardu Kaki na slaboj partiji na utakmici Lige šampiona protiv CSKA u Moskvi, gde je Real ispustio pobedu na samom kraju. Brazilac je ušao sa klupe u 74. minutu, ali nije pokazao ništa. Iako je dobio instrukcije od svog trenera, Kaka je delovao smrznuto i izgubljeno na terenu.

Situacije koje je rešavao bez problema tokom većeg dela svoje karijere, bile su nepremostiva prepreka za reprezentativca "karioka". Murinjo je bio besan na svog igrača, negodujući na svaki njegov pogrešan potez.

Kaka već duže vreme nije u prepoznatljivoj formi, što ga je udaljilo od prve postave kluba. Brazilac je posle fantastičnog odigranog oktobra meseca, gde su krasili golovi i asistencije, rapidno stagnirao. Za to je zaslužna i povreda koju je zaradio u duelu na "Anoeti", kad je Real gostovao kod imenjaka iz San Sebastijana krajem pometutog meseca.

Kaka je izgubio sjaj, koncentraciju i Murinjovo poverenje, tako da je je sve izvesnije da će Brazilac napustiti "kraljevski klub" na kraju sezone. Pari-Sen Žermen je navodno zainteresovan da ga vidi u svojim redovima. U francuskom velikanu je Karlo Anćeloti, koji je uspešno sarađivao sa Kakom u Milanu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA