MILIJAŠ: Mrđa nije hteo da promaši! MRĐA: Stvarno nisam! (FOTO)

Kapiten i izvođač penala na Vračaru negiraju bilo kakav sukob zbog izvedenog promašenog jedanaesterca

  • 2

Niko nije kriv! To što je Dragan Mrđa zadržao loptu u rukama i na ličnu inicijativu izveo jedanaesterac ( i promašio) koji je mogao da košta pobede neubedljivu Zvezdu na Vračaru, nije razbesnelo kapitena Nenada Milijaša, inače prvog izvođača kaznenih udaraca u timu iz Ljutice Bogdana.

- Ne treba Mrđi skidati glavu zbog ovoga. Samo je želeo najbolje. Bio je siguran da će pogoditi kao i ja i zato sam mu dao loptu - rekao je Milijaš odmah posle meča novinarima na stadionu Obilića.

Sa druge strane "krivac" Mrđa, je objasnio zašto je posle pada u šesnaestercu građevinara bez konsultovanja izveo najstoržu kaznu. Nije se uplašio nepisanog pravila da onaj ko je fauliran ne izvodi udarac koji sledi.

- I u prethodnim klubovima sam šutirao penale, dao sam ih više od 20. Imao sam osećaj da ću postoći pogodak i želeo sam da šutiram. Penal je bio čist kao suza - rekao je Mrđa.

Dragan Mrđa je istakao da je penal apsolutno postojao u drugom poluvremenu, dok njegov pad u prvom poluvremenu kada su crveno-beli takođe tražili najstrožu kaznu nije bio za belu tačku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    10. novembar 2013 | 16:20

    Xaxaxa...cirkus...

  • srki

    10. novembar 2013 | 17:07

    Sta je sa trenerom?!? Da igraci sami odredjuju ko ce sta da radi i da covek uzima loptu, ne da nikome i sutira?!? Pa uradi to kod Murinja ili bilo gde drugde u Evropi, da vidim da li ikada vise negde igrao! Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA