ŠĆEPOVIĆ PRED RUSIJU: Želim i Bajkoviću da dam gol!

Srpski napadač izuzetno raspoložen pred utakmice Srbije sa Rusijom i novinarskom selekcijom

  • 0

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije nalaze se dva prijateljska meča protiv selekcije Rusije i Novinarske selekcije, ekipe sastavljene od igrača koji nisu u prvom planu selektora Siniše Mihajlovića kao i fudbalera koji nastupaju u Jelen Superligi.

Jedna od glavnih uzdanica Mihajlovića u ova dva meča biće napadač Sportinga iz Hihona Stefan Šćepović, koji je golom protiv Makedonije, ali i nastupima za španski tim apsolutno zaslužio da se nađe u prvoj postavi nacionalnog tima.

- Bez obzira što su ovo prijateljske utakmice, moramo u oba meča da uđemo maksimalno ozbiljno. Utakmica protiv Rusije je veliki izazov, pogotovo što su oni obezbedili plasman na SP. Takođe, i meč protiv ''novinara'' će biti pravi takmičarski. Što se tiče toga da li ću biti u prvoj postavi, na meni je da radim, a na selektoru da odluči - rekao je Šćepović.

Bivši napadač Partizana osvrnuo se i na prethodni "večiti" derbi koji je Crvena zvezda dobila sa minimalnim rezultatom 1:0.

- Nisam gledao meč s obzirom na to da smo putovali na utakmicu, ali koliko sam uspeo da čujem, utakmica nije bila lepa za oko. Zvezda je pobedila, ali prvenstvo je dugo. Biće tu još mnogo neizvesnosti - rekao je Šćepović, koji se osvrnuo i na to što će na golu selekcije novinara stajati Boban Bajković.

- Bajka znam još iz Zvezde i neću nešto preterano biti motivisan da ga savladam. Svakom golmanu želim da dam gol, pa tako i njemu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA