NA MARAKANI NISU SREĆNI: Gde baš Vojvodinu da izvučemo!

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović kao i prvotimci Boban Bajković i Nikola Mijailović istakli da su ''crveno-beli'' mogli i lakše da prođu na žrebanju parova za takmičenje u Kupu

  • 1

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije nije bio naročito naklonjen fudbalerima Crvene zvezde koji su se pred izvlačenje nalazili u drugom šeširu, ali beogradski ''crveno-beli'' svakako mogu da zahvale sreći što će susret sa Vojvodinom igrati na svom terenu.

Na ''Marakani'' logično nisu bili zadovoljni ovakvim ishodom, ali prvotimci Zvezde kao i njen trener Slaviša Stojanović fokusirani su samo na naredni meč u prvenstvu dok će duel sa Vojvodinom ''na tapet'' doći kada za to bude vreme.

- Sezonu ćemo završiti duelima sa Vojvodinom, najpre u Kupu, a potom i u prvenstvu i oba na našem stadionu. Ime protivnika svakako garantuje dobar fudbal i neizvesnu utakmicu i sigurno je da smo dobili protivnika koga izuzetno poštujemo. Ipak, do te utakmice ima dovoljno vremena i zaista nam je najvažnije da se skoncentrišemo na prvu sledeću. Nećemo detaljnije pričati o njima dok se utakmica ne približi - rekao je Stojanović, s čime se složio i defanzivac Zvezde Nikola Mijailović.

- Dobili smo zaista jakog protivnika i to već u četvrtfinalu. Vojvodina zaslužuje veliki respekt i dobiće ga, ali detaljnije ćemo pričati kad se ta utakmica približi. Razmišljamo korak po korak, meč po meč, sada nam slede neki drugi protivnici, a o Novosađanima ćemo pričati kad se približi utakmica Kupa. U svakom slučaju ponavljam da se radi o izuzetno kvalitetnom timu.

Golman ''crveno - belih'' Boban Bajković očekivao je lakšeg protivnika u četvrtfinalu i dodaje da je Zvezdina velika prednost to što igraju u Beogradu.

- Baš težak protivnik, mislio sam da ćemo imati više sreće. Ipak, šta da se radi, moraćemo da damo 200 odsto svojih mogućnosti jer Novosađani su tim koji to zahteva. Izuzetno ih poštujem i mislim da će to biti odlična utakmica. Detaljnije ćemo pričati kad dođe vreme. Prednost je što igramo na našem stadionu - rekao je Bajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    11. novembar 2013 | 16:13

    Ako fudbal bude "dobar" kao protiv Rada onda jbg...bolje da si rekao bice opstrukcija fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA