ĐUKIĆ: Ako nemaš m*da, ne možeš igrati i trenirati u Valensiji!

Srpski stručnjak na klupi ''slepih miševa'' nikako ne može da bude zadovoljan učinkom svojih fudbalera posle 13 kola španske Primere

  • 1

Nije lako Miroslavu Đukiću na klupi Valensije otkako je letos kao veliko pojačanje došao na čelo stručnog štaba ''slepih miševa''. Samo 17 osvojenih bodova i deprimirajuće deveto mesto na tabeli španske Primere nije nešto što su navijači na ''Mestalji'' očekivali od svojih miljenika posle 13 kola.

Svestan je toga i srpski stručnjak koji je već jednom bio pred smenom, ali je uprava odlučila da mu ukaže poverenje i u narednom periodu. Samo 2:2 sa njegovim bivšim klubom Valjadolidom svakako nije za pohvalu, a ukoliko Valensija želi da igra Ligu šampiona, moraće mnogo više da se potrudi.

- Moramo da popravimo koncentraciju. Igramo veoma loše kod kuće. Ne možeš igrati ili trenirati u Valensiji ako nemaš m*da. Moramo da poboljšamo igru u odbrani. Ukoliko igraš dobro u defanzivi i napad će da bude na odgovarajućem nivou - rekao je Đukić posle remija sa Valjadolidom gde su ''slepi miševi'' dva puta stizali prednost gostiju.

Đukić je dodao i to da ne postoji magična formula, ali da fudbaleri moraju da se fokusiraju na rad kako bi savladali ''bubice'' u glavi i vratili se na pobednički kolosek, pogotovo kod kuće, gde već tri kola ne znaju za pobedu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heisenberg

    11. novembar 2013 | 17:24

    idta situacija kao viljas boasu u celsiju, nema odnosa igraca i trenera... Srecno Djuka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA