SRPSKI BEKHEND TIM! Tako je Bozoljac nazvao reprezentaciju, pogledajte zašto! (FOTO) (VIDEO)

Na treningu u "Areni" i Zimonjićev sin sa reketom. Pogledajte fotografije sa popodnevnog okupljanja naših reprezentativaca, koji se spremaju za finale Dejvis kupa

  • 0

Srpska Dejvis kup reprezentacija započela je pripreme za finalni susret protiv Češke koji će se predstojećeg vikenda igrati u "Areni". Atmosfera u srpskom timu je pozitivna u šta je imao priliku da se uveri i reporter Telegrafa.

Već na početku treninga, u kojem je uvežbavan dubl tim, dok se žice još nisu "zategle", srpskim teniserima nije sve išlo od ruke, što je Ilija Bozoljac zanimljivo prokomentarisao:

- Predlažem da se zovemo "Srpski bekhend tim", s obzirom na to da ne možemo ništa da pogodimo iz forhenda - što su ostali kroz osmeh propratili.

Inače, jedan tim na terenu činili su pomenuti Bozoljac i najiskusniji dubl igrač našeg tima Nenad Zimonjić, dok su sa druge strane otpor pružali Boris Pašanski i Dušan Lajović.

Početak trening srpskog tima posmatrao je i Zimonjićev sin Leon, koji je i sam u jednom trenutku odlučio da uzme reket u ruke. Najiskusniji igrač "bekhend tima" zbog toga ni u kratkoj pauzi nije mogao da odmori, jer je mali naslednik insistrao da Zimonjić gleda njegove poteze.

Interesantno je da su posle predaha Zimonjić i Bozoljac otišli na suprotne strane terena, zbog čega je i najbolji dul igrač bio iznenađen.

- Iko, žašto si ostao tamo? - upitao je svog partnera Zimonjić.

- Na ovoj strani smo stajali čitav trening - odgovorio je Bozoljac, i uz osmeh potrčao ka drugoj strani, a zatim i dodao:

- Prihvatam grešku. Izgleda da još nismo dovoljno uigrani.

Do subotnjeg dubl meča, u kojem postoji velika šansa da baš ova dvojica igrača izađu na teren, ima još vremena da tandem Zimonjić - Bozoljac besprekorno profunkcioniše.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA