NFL: Prva pobeda Tampe, Dolfinsi istrčali dva jarda! (FOTO)

U poslednjem meču 10. kola "Bakanirsi" slavili u Majamiju sa 22:19, a domaćini postavili negativani klupski rekord kada je reč o napadu po zemlji

  • 0

Deseto kolo NFL sezone donelo je radost timovima koji su još čekali da osete ukus pobede. Prvo je slavio Džeksonvil na gostovanju Tenesiju, a onda, u poslednjem meču, Tampa Bej Bakanirsi pobedili su u Majamiju sa 22:19.

Bakanirse je do trijumfa predvodio debitant kvoterbek Majk Glenon, bacivši skromnih 139 jardi uz tačdaun i presečen pas. Gosti su, međutim, dosta istrčali, osvojivši 140 jardi uz pobedonosni tačdaun Bobija Rejnija u završnoj četvrtini.

Kuriozitet meča je da su igrači Majamija osvojili samo dva (!) jarda trčanjem, najmanje u klupskoj istoriji. Raningbek Danijel Tomas čak je oboren za sejfti u sopstvenoj end zoni, što je igračima Tampe donelo dva poena, a onda još i tri u novom posedu lopte.

Posle obećavajućeg starta i tri uzastopne pobede, usledilo je pet poraza u šest mečeva, a poraz od jednog od najslabijih timova verovatno za Dolfinse znači i oproštaj od ambicija za plej-of.

Rezultate ranije odigranih mečeva možete da pogledate ovde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA