Srbija u Dubaiju! Ivanović: Za nas počinju nove kvalifikacije!

Prijateljska utakmica između Srbije i Rusije biće odigrana u petak u Dubaiju od 17.30 po srednjeevropskom vremenu. * Ovaj meč nam je izuzetno važan, poručio je kapiten "orlova"

  • 0

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Dubai, gde je u petak očekuje prijateljski meč sa Rusijom, a kapiten Branislav Ivanović ocenio je da dueli sa kvalitetnim timovima pomažu ekipi da ozbiljno napreduje. 

Pijateljska utakmica između Srbije i Rusije igra se u petak u Dubaiju od 17.30 po srednjeevropskom vremenu. Četiri dana kasnije Srbija će u Užicu odmeriti snage sa selekcijom novinara.

- Prijateljske utakmice protiv jakih rivala pomogle su nam jer smo tu najviše napredovali. To se videlo kasnije kad smo igrali protiv slabijih reprezentacija, iako smo stvarali šanse, davali golove.

- S druge strane, od momenta kad smo izgubili šanse za odlazak u Brazil, za nas su počele nove kvalifikacije. Istovremeno, važna nam je utakmica protiv Rusije i zbog činjenice da se posle ovog okupljanja nećemo videti - rekao je Ivanović za sajt FŠ.

Njegov zamenik Aleksandar Kolarov rekao je da će uprkos snazi rivala, selekcija Srbije pokušati da zabeleži pobedu.

- Svaki meč pod vođstvom selektora Mihajlovića počeli smo sa istim pristupom, ofanzivnim ambicijama, tako će biti i ovog puta.

- Pristup se ne menja u zavisnosti od imena rivala. S druge strane, maksimalno respektujemo kvalitet ruskog tima i činjenicu da su u jakoj kvalifikacionoj grupi osvojili prvo mesto - poručio je Kolarov.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA