Partizanova megazvezda: Danila Pantića čeka desetka koju nosi Fofana?!

Čim se klub i tinejdžer dogovore oko ugovora, tamnoputi napadač će morati da preda dres fudbaleru od kojeg u Humskoj očekuju veliku zaradu za koju godinu

  • 4

Dok navijači Partizana s nestrpljenjem iščekuju dogovor kluba i talentovanog fudbalera Danila Pantića (17), procurela je pomalo iznenađujuća informacija.

Naime, momak koji sa klubom iz Humske nikako da se dogovori oko prvog profesionalnog ugovora, zbog čega je sredinom septembra prebačen u omladinski tim, u januaru će biti dočekan kao prava zvezda po povratku u seniorski tim.

Čekaće ga dres sa brojem 10, iako ga već nekoliko meseci nosi pojačanje Partizana Ismael Beko Fofana.

- Čuo sam za desetku, ali mi niko nije potvrdio - rekao je Danilo Pantić u intervjuu za "Sport", potvrdivši da će uskoro zajedno sa ocem, menadžerom i klubom sesti na novu rundu razgovora.

Ovo je zanimljivo jer se očigledno Partizan odlučio da dresom sa brojem deset dodatno odoborovolji Pantića, iako je ovaj momak prošao celokupne pripreme sa prvim timom i tada nije bilo u opticaju da nosi "desetku".

Problem sa potpisivanjem ugovora kasnije doprineli da Partizan ponudi "sve živo", pa i atraktivan broj na dresu, kako ne bi izgubio jednog od najvećih bisera koje su "crno-beli" stvorili poslednjih decenija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    13. novembar 2013 | 14:47

    Jos jedan tata-menadzer koji nije sutnuo macku s' praga...

  • Gastarbajter

    13. novembar 2013 | 15:56

    Jbg....sada odigraće nekoliko utakmica i počeće da širi krila....sledi ucenjivanje kluba i razlaz...eto sta se tata setio...odlazi u inostrane zemlje i gubi se tamo....posle je on veliki Partizanovac kada ispuši svuda i hoce da se vrati...naravno klub pristaje i odsedece na klupi 80% sezone i kraj....e sad momče izvuci reci sta sam hteo reći pa sam sebi skresi krilca ili bice moj scenario...

  • Gastarbajter

    13. novembar 2013 | 16:01

    Ista krila je dobio i najveca tada nada fudbala Nikom el Maestro, otimali se Real, Barsa, Bajern i na kraju završio u FK "Sloga" iz Petrovca na Mlavi.....opameti se na vreme momče. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA