Musli ne igra protiv CSKA, Kinsi neizvestan!

"Crno-beli" putuju oslabljeni u Moskvu, bez prvog centra, dok je Amerikanac zbog grča u mišiću, pod znakom pitanja

  • 0

Košarkaši Partizana igraju u petak u gostima protiv moskovskog CSKA u 5. kolu Evrolige, ali će biti dosta oslabljeni, jer jedan od centara Dejan Musli neće igrati na meču zbog povrede, a neizvestan je i Amerikanac Terens Kinsi.

- Imamo problema sa povredama. Kinzi ima grč mišića. To se desilo na utakmici protiv Širokog u drugoj četvrtini. Tamo nije mogao da nastavi utakmicu, juče smo proveli dan u putu, a on u terapijama.

Danas nije trenirao, pa je otišao na novi pregled. Njegov nastup je pod znakom pitanja. Musli sa druge strane neće sigurno igrati zbog povrede mišića lista.

- Loš zdravstveni bilten nikako nije prijatan, a posebno nama sa ovako kratkim sastavom - rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Osim njih dvojice, rovit je i mladi košarkaš Nikola Milutinov, koji i dalje oseća mali bol u kolenu, ali se nada da će prestati kako sezona bude odmicala.

Očekuje nas teška utakmica u Moskvi. CSKA je svakako u prednosti, ali mi ćemo se uz maksimalnu angažovanost i borbenost potruditi da napravimo iznenađenje - poručio je Milutinov.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA