NIŠTA OD POVRATKA: Džajić potvrdio da se Prosinečki ne vraća u Zvezdu!

Iako se ovih dana dosta spominjalo o povratku Robija Prosinečkog u Crvenu zvezdu predsednik Dragan Džajić demantovao takvu mogućnost

  • 1

Nažalost velikog broja pristalica crveno-bele boje, Robert Prosinečki se ne vraća u Crvenu zvezdu. Posle njegove ostavke u Kajseriju bilo je dosta priče o tome da je moguć povratak Hrvata na Marakanu, ali da se tako nešto neće desiti potvrdio je i predsednik kluba iz Ljutice Bogdana, Dragan Džajić:

- Ne razmišljamo o Prosinečkom, niti je iko iz kluba polemisao o tome. Zvezda ima trenera i u ovom trenutku jedini cilj nam je da polusezonu uspešno privedemo kraju. To podrazumeva da dobijemo sve mečeve u prvenstvu i plasiramo se u polufinale kupa. - rekao je Džajić.

Prosinečki je za Crvenu zvezdu nastupao kao igrač od 1987-1991, a sa klupe je crveno-bele predvodio 2010-2012 osvojivši jedan Kup Srbije. Prošle sezone sa Kajserijem osvojio je peto mesto, ali ove startovao je vrlo loše, a rasplet oko ostavke još je neizvestan, jer u klubu, izgleda, uprkos svemu, žele da ga zadrže.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdas

    13. novembar 2013 | 23:28

    Вратиће се Роби једнога дана, певаће му цела Маракана.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA