DRAMA U KATARU: Fudbaler ne može da napusti zemlju, razmišlja o samoubistvu!

Francuski fudbaler Zahir Belunis ne može da napusti Katar već dve godine zbog tužbe sa klubom za koji je nastupao, a pomišlja i na najgore

  • 0

Uzmenirujuća vest stiže iz Katara! Francuski 33-godišnji fudbaler Zahir Belunis već dve godine pokušava da napusti arapsku zemlju, ali ne može da dobije vizu, ukoliko ne povuče tužbu protiv svog bivšeg kluba El Džaiša.

Belunis je tužio svoj klub zbog neisplaćenih plata u dvogodišnjem periodu, a ovakav rasplet događaja je uveo francuskog fudbalera u depresiju koja se može završiti i samoubistvom.

Ovo sve je otrkio Džejms Masters, novinar CNN-a, koji je u stalnom kontaktu sa Belunisom putem elektronske pošte.

- Rekao mi je da želi da se ubije i da ne može da nastavi tako da živi. Moram da kažem da je najteža stvar na svetu nagovarati čoveka da se ne ubije. Rekao sam mu da mora da bude jak, da je potreban svojoj porodici i da mora da napusti Katar i ispriča svoju priču svetu. Zahir će se sastati sa francuskim i katarskim zvaničnicima kako bi se nastavili pregovori o njegovoj izlaznoj vizi. Nadam se da će uspeti - napisao je Džejms na Tviteru.

Belunis je već rasprodao skoro svu svoju imovinu kako bi obezbedio egzistenciju svojoj porodici, a čak je i predsednik Francuske Fransoa Oland neuspešno pokušao da obezbedi povratak u domovinu. Interesantno je da se FIFA nije uopšte oglašavala o ovim dešavanjima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA