MISTERIJA NADALOVIH: Rafa predstavio brata za kog niko ne zna! (VIDEO)

- Niko nije znao da postoji. Izbegavao je kamere celog života, niti je davao intervjue. Ali sada razbija tišinu i pokazuje svoje lice - navodi se u snimku koji najavljuje ekskluzivni intervju

  • 6

Svi koji prate tenis znaju da najbolji svetski teniser Rafael Nadal ima samo jednu rođenu sestru, koja se sa majkom uglavnom pojavljuje na velikim turnirima. Međutim, izgleda da su Nadalovi "krili" jednog člana porodice, o kom niko ništa nije znao.

Rafa se na svom zvaničnom Tviter profilu pohvalio:

- A evo mog brata, Tomeua Nadala, sa našeg prvog zajedničkog intervjua - napisao je Španac uz fotografiju, na kojoj pozira sa dečkom koji stvarno dosta liči na njega.

Izvesni Tomeu Nadal je napravio profile na Fejsbuku i Tviteru tek nedavno, a malo posle Rafinog "tvita" se pojavio snimak, koji najavljuje ekskluzivni intervju.

- Niko nije znao da postoji. Izbegavao je kamere celog života, nije davao intervjue. Ali sada razbija tišinu i pokazuje svoje lice. Ovo je ekslukzivni intervju koji se traži godina - navodi se u najavi, dok dvojica Nadalovih opušteno ćaskaju.

Ovakva misterija koja priliči južnoameričkim sapunicima trebalo bi da bude otkrivena.

Pojedini komentari na mrežama su i ti da je izvesni Tomeu lepši od Rafe. Devojke, saglasne?

Ukoliko guglujete ime Tomeu Nadal, uglavnom se prikazuje golman Majorke, Tomeu Nadal Meskida. Iako je rođen u istom mestu kao i Rafa, u Manakoru, na fotografijama se vidi da to nije isti ovaj misteriozni Tomeu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA