ODE SELEKTOR? Miha preuzima Sampdoriju!

Italijanski mediji na čelu sa listom "Gazeta delo Sport" pišu da je Mihajlović dogovorio sve uslove sa predsednikom Sampdorije Rikardom Garoneom

  • 6

Fudbalska reprezentacija Srbije veoma verovatno ostaje bez selektora! Mnogo se ovih dana kako kod nas tako i u Italiji spekulisalo oko dolaska Siniše Mihajlovića na klupu Sampdorije.

Posle odlaska Deli Rosija, priča je počela polako da dobija zaplet, a sada je dobila kraj, bar kako tvrdi "Gazeta delo Sport". Mihajlović je sa predsednikom Sampdorije Rikardom Garoneom dogovorio sve uslove i biće trener kluba iz Đenove do kraja tekuće sezone, a ukoliko izbori opstanak ugovor će biti produžen.

Sampdorija se posle 12 odigranih kola nalazi u zoni ispadanja iz Serije A sa samo devet osvojenih bodova, a u narednoj utakmici dočekuje ekipu Lacija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putuj

    13. novembar 2013 | 21:49

    Što dalje.Kamo sreće da sí ostao ona legendarna levica u penziji a ne nižerazredni trener!!!

  • Mali Marko skuplja gajbice dogodine u ovo doba bicemo milioneri

    13. novembar 2013 | 22:37

    voleh te kao igraca,sta su ti trebali To(a)leti,ramadani i ekipa...pa corav ne vidi da samo 2 menadžera imas u reprezentaciji a ostalima se svađaš...Matića,najbolje ocenjenog igrača Portugala, zoveš poslednje 2 utakmice usled nenormalnog pritiska javnosti,Tadić greje klupu...igraš se kao na sony...pa bruko jedna putuj kad nisi hteo bolje

  • zoca

    13. novembar 2013 | 23:06

    Hvala bogu,super bravo!vidi dal mozes toletu isto da sredis tamo,makar da bude ekonom!samo i on da ide

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA